Management boothcamp

Hej Hej.

Jag hade ett möte, nej, rättare sagt var det "management boothcamp" med min manager Pehr. Ojojoj så mycket han hade att säga. Jag satt  i hans soffa och bara tog in och lyssnade på en med erfarenhet.
Konklussion; Pehr säger att jag börjar komma ur fokus, vilket inte är bra alls! Jag glömmer det vesäntliga och fokuserar på fel saker just nu.
Eftersom jag är en kontrollmänniska så kan jag ibland ha lite svårt att släppa taget om det jag har bett andra att göra åt mig. För mycket av den energin som går förlorad går till just det, att bry mig för mycket i vad andra gör bara för att jag ska ha kontroll. Ni förstår kanske!?


Kung master..

Hej hej.. Idag hade jag möte med min manager om framtiden. Min producent Fredrik var med också, det gick bra :D.

Sen vill jag också meddela att låten "Kung", min andra singel, är mastrad och klar.. Jihoooo. Det betyder att jag snart kan skicka ut den och spela upp den inom kort. 
Ni ska snart få ett smakprov på den färdiga versionen.. Kramis

Länk till intervju på "radio Active" ystad..

Varssssoogoooda!! :D RIktigt rolig intervju med mkt skratt. Dom som intervjuade var riktigt roliga och mysiga..

Kram

Bilder från minikonserten på Ronald McDonald barnhus i Huddinge

  
Hej  alla. Jag har fått en del kommentarer om att ni inte ser bilderna. Detta ska åtgärdas genast. Kram

Bilder från spelningen i Djursholm Torsdagen den 26 mars

 Peter Hallström, Minaya, Jonathan Stensson                                                                       Daniel Lindström

     
http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=b2b16ba5c2&view=att&th=1205e2f81711f93f&attid=0.22&disp=inline&zw

Fredrik samsson      Minaya                         Daniel Lindström


Radiointervjuer

I helgen bar det av till Malmö för en liten låtskrivarsession med Magnus Ågren "Flowmusic". Det gick jättebra.

Malmö, mmmm en sån vacker stad också.

På hemvägen hade jag 2st radiointervjuer inbokade.

Den första var på stationen "Radio Active" i Ystad. --> Ni får lyssna på en lite mer skämtsam sida av Minaya.. :D

Den andra var på stationen "Hitz Fm" i Tranås. --> Här överaskas jag med en frågesport.. om bilar av alla ämnen. Haha. Lyssna sen så får ni höra hur det gick.

Jag lägger upp intervjuerna när de kommer upp på respektive hemsida. Det var riktigt kul..

 

Kramis


Singelrelease 2: - K.U.N.G 1

Här med börjar vi processen med att lansera min andra singel "K.U.N.G". Detta är del 1 av många. :D.

Många har underat hur det gått för min första singel "Dina vackraste ord". Enl mig har det gått jätte bra eftersom jag nått min dröm. Jag har däremot inga siffror eftersom man får avräkning efter ca 6 månader. Så jag vet inte hur mkt det sålt och så.  Men den spelas flitigt på radio iaf. Det konstiga är att många har sagt att dom hört den, men jag själv har inte hört den en enda gång.

Och, sammanfattning av vad som behövs göras med låten KUNG:

-Vi vet att vi vill lansera "KUNG" som andra singel.
-Vi behöver lägga om sången.
-Vi behöver finputsa produktionen
-Vi har körsång redan som sjungits in av söta Binette. En underbart duktig sångerska som också är i pipelinen att lansera sin första singel nu till sommaren antagligen.

-Vi behöver mixa låten.
-Vi behöver Mastra den.
-Vi behöver trycka upp Promo-ex.
-Vi behöver  någon som gör promotion för singeln. Vi har några kandidater.
(Obs, detta har jag fnulat på ett tag)
-Vi behöver ett bokningsbolag för att boka in gigs.

Detta är vad jag kommer på just nu iaf. :D

Sång på Ronald McDonald huset i Huddinge.

Hej. Trots min bloggpaus så skriver jag. Haha. men nu har jag bestämt mig.
Jag tänker uppdatera lite då och då. Att uppdatera bloggen tar inte så mkt tid. Men jag kan inte svara på alla kommentarer, även om jag skulle vilja. Det är där tiden rinner iväg tyvärr.

Ronald McDonald Hus, Huddinge
I tisdags var jag till Ronald McDonald huset i Huddinge (Stockholm) och hade en liten minikonsert för familjerna. Jag vet inte ens vart jag ska börja när jag ska berätta hur det kändes. Bilder kommer sen.
Jag kan utan tvekan säga att det var den absolut bästa spelningen jag haft. Barnen gav mig så mycket. Så fulla av liv och glädje trots allt som pågår i deras liv. Dom var så söta och så fina och man riktigt såg i deras fina ansikten hur mkt dom uppskattade det.

Kärlek och glädje ger de viktigaste emotionella komlementen i läkningsprocessen. Musiken kan också vara ett sådant komlement.. Det finns vetenskapliga studier som visar på att musiken är en viktig del i läkningsprocessen hos sjuka.
Och min plan är att de inte bara ska få läsa om det, utan dom ska få uppleva och få lyssna på den också.

Det fanns liten 2 årig pojke där som föddes döv, men som nu efter operationer fått hörseln tillbaka. Han hörde för första gången dagen innan jag kom dit. Och det mest fascinerande var att den första gången han hörde musik var samma dag jag var där. Han fick höra min musik först! WOW. Jag blev så uppfylld av lycka. Att kunna få ge pojken sin allra första musikupplevelse. Det är därför jag sjunger och det är därför att vill det här. För att kunna beröra någon på något sätt.

Jag inser nu mer än någonsin vad som betyder något.. Familjen, sina drömmar och livet. Jag kände att jag gav något, det var så underbart. Jag är mer säker än någonsin på vad jag vill göra och varför jag vill gör det.

Jag vill så gärna komma tillbaka dit och få sjunga för barnen och deras familjer.
Jag gav alla barnen en varsin klubba och en "Dina vackraste ord"-singel. Jag fick en bukett blommor och en jätte söt brosch.. Dom är så goa.

Det finns så mkt jag skulle vilja göra för dom. Jag funderar på ett par grejer redan nu, men jag måste kolla upp saker och ting först.

Här kan ni läsa mer om Ronald McDonald barnfond.

RSS 2.0