Att lära sig instrument... en livsinvestering..

Jag började det hela med att ladda ner en gitarr-kurs från internet eftersom jag inte kunde göra musiken till mina 100 texter som låg i hög i byrålådan. Det tog mig ett tag att ta mig för att sätta igång med det hela. Men så gjorde jag det.
Laddade ner kursen, satt i timmar, dagar, veckor, hoppade över att spela efterson jag ibland kände att går inte, kunde gå månader innan jag tog upp gitarren igen, men den kom upp ändå. Jag tackar mig själv för att jag inte gav upp. Jag är verkligen inte bra på gitarr men jag kan spela lagomt mkt för att kunna göra låtar.


Jag har även alltid haft drömmen om att lära mig spela piano. Men när jag växte upp hade vi inte råd att köpa ett piano så mina Piano-lektioner gick inte att underhålla eftersom jag inte kunde göra mina läxor. Så jag fick lov att slua tyvärr, men det har alltid legat och grott inom mig. Så..

Nu när jag är vuxen, tog jag tag i det. Gick till DeLux i Stockholm. (en stor musik-affär) Jag köpte ett El-Piano, och nu sitter jag och tragglar igen. Det är super svårt,,,, MEN jag tror inte jag varit så här lycklig på länge. Jag sitter där och jag försöker och försöker (vill ibland slänga ut den genom fönstret för att jag blir så frustrerad).

Att kunna instrument ser jag som en livsinvestering för själen. ;-)

Studion och snorpapper

Studion och snorpapper

Hej. Är härmed megaförkyld. Vaknade upp igår med att jag kände något i näsan men inte så farligt. Sedan under dagen tilltog det och nu är jag toktäppt. Jaja, ganska ointressant iof.

 

Igår sjöng jag in demosång på min producent Fredriks låt. En låt som ska vara med i deras musikal som dom håller på att skapa. Idag flög Fredrik till Prag för att spela in stråkorkester på bl.a. den låten.  Det är samma stråkorkester som spelade in stråken till min andra singel och senaste "KUNG".

Klicka på bilden så kommer du till Spotify för lyssning.


Fixar dag


Idag är det en allmän fixardag... Mycket att stå i. Skriver mer sedan..

Här är en bild från Dominikanska Rep. Det är min pappa och jag.


Besvikelsen var stor över Angelas youtubeklipp


När jag och Angela satt och skvallrade tidigare idag kom jag ju på en sak.. Angela hade några veckor innan skickat mig ett Youtube-klipp med en liten "Angela 7-yrs old- look alike". Hon skojjade med mig och sa att det var hon, vilket jag naturligtvis gick på. Sen åkte jag på semester och hon fick aldrig chansen att säga att det var på skoj.

Väl i Dominikanska på ett resort i Puerto Plata, sitter jag och ser nyheterna på en amerikansk nyhetskanal, och inslaget avslutas med dagens "youtube-klipp".. Och vad visades.. JO... Videoklippet..

"ANGELA SOM BARN" ... JIHOOO,,, ÖVER HELA VÄRLDENNNNNN,, BROSHAN KOLLA KOLLA KOLLA "LOBBAN"ÄR PÅ TV ÖVER HELA VÄRLDEN!!!!!

 

 

"Du du du.." sa jag till Angela och pickade på hennes ben.. Jag berättade om den stora nyheten och att hon blivit världskändis.. varpå Angela skrattade och sa... "Nä, asså det är inte jag.. det var ett skämt".

Besvikelsen var stor!!


Söndagsmys i Kransen. Angela Monroe kom förbi..

Vi tog en promenad i Hägersten och avslutade den i Midsommarkransen på restaurangen "Tre vänner". Angela Monroe som inte bor så långt ifrån ringde och mötte upp. Jag blev tokuppdaterad med en massa smaskiga detaljer... Ojoj, ni skulle bara veta.. Hehe

Kolla in min nya solbränna fresten.. :-)

 

 


Skrivtorka och intorkning och ANNA ANKA WHO?

Hey alla söta. Nu är jag hemma igen från min semester i DR. Det var en super nice resa med mycket soulsearching.

Jag har grym skrivtorka och är även grymt intorkad. Svettades som en gris varje dag då det var mellan 30-40 grader dagligen. Nätterna var inte roliga. Luftfuktigheten var inte att leka med heller. Och när man sedan trängs med 3-4 personer i ett rum så längtar man hem till sin säng. Haha

Jag hade velat stanna längre dock. Hellre där i svetten och värmen än här i kylan.

Jaha, vad ska man hitta på ikväll då!???

En sak till.. Vem FASEN är ANNA ANKA???

Jag kommer hem från en 2 veckors semester och hela stan pratar om ANNA ANKA.. What!??


Dominikanska Republiken

Min farmor har tyvärr gått bort så jag far till Dominikanska Republiken (mitt hemland), nu på onsdag. Så det blir inget blogga av tyvärr kära ni medan jag är borta.

 

Hoppas ni har det bra i Sverige så länge. Jag kommer hem om ca 2 veckor.

 

Förlåt söta ni för att jag inte hinner svara på era inlägg. Det är är lite mycket att stå i just nu. Hoppas ni förstår. :D

 

R:I:P Farmor Altagracia Minaya


RSS 2.0