Hur man går till väga med en singelrelease


Mötet gick super. Jesper är en skön och super trevlig kille. Vi har träffats tidigare angående våra planer om att släppa plattan. Det har ju blivit lite ändrade planer nu så vi har pratat lite om det och om den kommande julsingeln och hur man skulle kunna gå till väga med release etc.

 

 

 

 

Efter en timme är vi klara och jag lämnar mötet med ett leende på läpparna. Vi får se hur det går. Vi måste förhandla klart först!

 

Hmm.....


Kommentarer
Postat av: Myntdrottning

Goder afton! Jag ser att du håller på med förhandlingar. Dom är jag bra på. Egentligen finns det bara en förhandling, en "myntdrottningsförhandling" som lyder;

Allt till mig och inte en krona mer!

Bra va? (det brukar förvirra lite en stund) Eller.. Allt ditt är mitt, men mitt, det ger du fan i! Det går också bra. (KAAAN förvirra, men inte länge) :)

En bra taktik att börja med i just en förhandling är att gå ut hårt och öka!

Ska du in åt stan nåt framöver? (Till Umeå alltså) Vi har två ganska nyfödda kalvar, Rambo och Thunder, som du kan få mata. Thunder är lite besvärlig ibland så han får du lirka lite med när du ger mjölk. Så har vi två tvillingkvigor, varav den ena är jääätteliten och söt. Dom är inte alls besvärliga, inte på något sätt, så dom ger jag.

Annars är allt som vanligt här hemma, förutom att min äldsta dotter har råkat klippa av byxbenen på sambons arbetsbyxor istället för sina egna. Gissa om jag får höra det! vickar på huvudet

Nej, nu ska jag fixa middag och det blir ugnskassler med en ananasskiva och ost på med fullkorns couscous till, och lite gröngräs. MUMS!

Ha det gott och sköt om dig. Och sambon din med, han var visst sjuk såg jag? Kom att tänka på den där reklamfilmen där karl´n hänger över en panna ångande vatten med en handduk över huvudet och säger; Ni kvinnor snackar om att föda barn, men då har ni aldrig varit riktigt förkyld! Jag vek mig dubbel av skratt när jag såg den, haha!

2009-11-03 @ 16:46:14
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: JULIA - FOTOBLOGG

Hejsan! :) Lust att rösta på mig här : http://byellen.se/2009/november/de-9-finalisterna.html#comment ( Nr 6 )

Vore jättesnällt! ♥

2009-11-04 @ 10:32:39
URL: http://nikons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0