Tävlingssugen och en liten uppdatering, trots pausen.

Hej, ja jag vet.. jag har en bloggpaus. Men jag tänkte att jag måste ju försöka få med mig lite färdkost in i min paus.. Så jag ska söka lyckan och tävla lite innan. Jag har aldrig haft tur i spel.. Så jag kastar tärningarna på bordet och håller hårt om "Miss fortunas" hand! :D Jag känner att jag kommit in i ett smått matrealistisk fas, och behöver vissa saker. Så vad gör man om inte prövar lyckan runt om på bloggarna. Kolla vilka tävlingar jag är med i längst ner.

*Och medan jag ändå är på tråden så tänkte jag uppdatera lite om veckan bara.

Torsdag 26/3:
Spelningen på Djursholm. Det gick fantastiskt bra. Jag och Daniel Lindström sjöng för alla gästerna under kvällen medan de minglade runt på festen. Jag träffade en hel del mycket mysiga och trevliga människor på festen. Vi fick också ta del av den fantastiska middagen som serverades. Det var så himla kul att få mingla med sådana kreativa och drivande människor.
Min sångpedagog Matilda hade med sig sin Esbjörn för att fota oss under spelningen. Han har fotat mig förr och är en fantastiskt duktig fotograf.

Fredag 27/3:
En frilandsjournalist ringde mig och ville göra en intervju över telefon. Dom ska göra ett reportage om "Mammor i karriären" typ. Mammor som på något sätt förverkligat sig själva, försöker nå sina mål, kämpar för sina drömmar.. samtidigt som man är mamma. Det var faktiskt genom min vän Angela (som är med i årets Robinson).

TÄVLINGAR

*Jag vill lukta gott:
Fina, lottar ut 2st goda Parfymer.  Boss parfym "Intense" och Paris Hiltons parfym "Heiress". Nu ska här vinnas :D !!

*Jag vill ha mer ljus i mitt hus:
Fröken F, har minsan en tävling nu. Det är för att fira öppnandet av hennes webb butik. Hon lottar ut en väldigt fin ljuslykta från Trendkompagniet.

*Jag vill ha långa och tjocka ögonfransar:
Hannah Stockholm, Lottar ut en fantastisk mascara som jag är lite sugen på. Var med och tävla du med :D.

*På sjukan får vi inte ha naglar, så mina är ständigt nerklippta, omålade och sönderfnasiga efter ständigt tvättandes av händerna och lyft etc.  Men nu så vill jag skämma bort mig själv. Och plus att det ser ju snyggt ut att på scen ha lite schyssta naglar på fingrarna :
Nä nu ska här rustas upp för naglar. Jag vill vinna dom hos söta Extream beuty nails. Tävlingen avslutas den 3e April.

kramis

Bloggpaus!

Jag Pausar med bloggen ett litet tag nu för att koncentrera mig på musiken, min sångträning och mitt jobb på sjukan. Och på det som är det allra viktigast här igentligen.. min familj. :D

Men jag kommer tillbaka snart, det börjar väl klia i mina fingrar snart igen.

*Jag kommer fortsätta jobba på "Kung"
*Jobba på framtida samarbeten
*Jobba på plattan som sak släppas till hösten
*Jobba på att fixa bra spelningar till i sommar

Detta betyder inte att ni inte får skria till mig. Såklart ni får! Skriv på: [email protected] om ni har några frågor.
Och för den som vill köpa min låt, läs nedan..    kramisar på er alla.

Hur man köper min musik


Om man har ljud på sin dator så spelas låten upp automatiskt när man kommer in på min blogg. Annars kan man lyssna på min musik HÄR!

Man kan köpa min singel "Dina vackraste ord" för 9kr digitalt på flertalet webbutiker. Ex: här nedan:

- Åhléns                   
- CDon.se
- MTV.se
- Halebop                          ITUNES --->     
- Telia
- Popcity
-Emusic
-Download.mtv3.fi + Många fler

Om man hellre vill ha den fysiska skivan kan man maila mig här: [email protected] ..Så snackar vi om det. :-) Skivan kostar då 25kr mot postförskott.

Ronald McDonald barnfond, Rep, Fryshuset - rättelse

Hej sötisar.Jag hinner inte uppdatera så mkt. Men idag ska vi ha rep nr 2 med bandet inför Torsdag. Daniel Lindström repar med bandet innan mig. Sedan ska här jobbas på sjukan.

Igår hände något kul. Jag och min manager var till Huddinge för ett besök på Ronald McDonald huset. Så otroligt kul att få komma dit och se hur familjerna har det och inte bara läsa om det. Jag träffade trevliga Agneta och Birgitta som visade oss på en rundtur.

Vi diskuterade Minayas eventuella samarbete med RonaldMcDonald barnfond. Vi får se hur det blir. Men härnäst ska jag åka dit nästa vecka och sjunga för barnen. Det kommer bli så otroligt kul och mysigt. Jag har redan planerat. :D


En rättelse om Fryshuset. Det är inte Fryshuset i stort vi ev skulle samarbeta med, utan bara förlaget där, och då en person där som kontaktperson.
Kram

Robinson, förlag, Styrka

Hoppas ni såg Robinson igår. Min underbara vän "Angela" var med. Kul att se sin kompis på TV. haha. Jag är helt övertygad om att Agela har fler ballar än någon på den där ön. :D Klicka här för Angelas blogg.
Om jag kommer att sitta bänkad varje lördag.. hehe.

Annars, har samarbetet med "Fryshusets förlag" lagts ner. Det blev ett missförstånd mellan parterna.
Trist, men å andra sidan händer saker och ting inte alltid som man väntat sig att det ska hända..


Kompisar, SNÄLLA kom ihåg...

"GÖR ALDRIG NÅGOT SOM DU INTE VILL GÖRA. VAD FOLK ÄN SÄGER. FÖLJ DITT HJÄRTA OCH VAD DIN MAGKÄNSLA SÄGER TILL DIG. DIN MAGKÄNSLA ÄR NOG DET ÄNDA DU HAR ATT GÅ PÅ I LIVET OCH SPECIELLT I DENNA BRANSCH HAR JAG MÄRKT"

Men hörrni.. Alla slag och fall gör en bara ännu starkare. Det är bara att resa sig upp och gå vidare. Visa att du har "inte lägger dig ner i första taget"..

Måns Zelmerlöw releaseparty igår på Rose i Sthlm

Hej Söta. Igår efter jobbet gick jag till Rose (en klubb) en stund där Måns Zelmerlöw hade sitt releaseparty. Det var väldigt trevligt och jag drack ett gott glas rött.

Måns uppträdde vid två tillfällen och jag hade redan missat det första. Jag passade på att ta lite bilder. På scen får Måns hjälp av 2/3 av EMD. Man kan väl säga att EM var där :D

Sorry för suddiga bilder.


På festen sågs kändisar som "Sarah D Finer", "Marie Serneholt", "Sofia" som sjöng "Alla" i melodifestivalen, "Ola Svensson", "Andrés Esteche" mfl.
Ska gå och jobba nu, vi hörs sen. Kram



Rep och Spotify

Hej mina vänner. Jag vill härmed meddela att jag har fått med "Dina vackraste ord" på Spotify. Det är ju super kul. Så ni som har Spotify kan lyssna på min låt streamat och gratis. Kul!

Repet idag gick jätte bra. Jag, Rickard (percussions), Jonathan (Gitarr) och Peter Hallström (Piano) körde idag. Vi hade min sångpedagog Matilda på kör. Peter är även en begåvad låtskrivare och har skrivit låtar som t.ex. "I remember love" med "Sarah Dawn Finer". Läs vad Wikipedia skriver om Peter.
Alla bara vibade idag och vi var ett stabilt gäng. Det kändes riktigt skönt och bra. Vi provkörde "Är det Okey" för första gången idag också. Den blev riktigt bra.

Giget på Djursholm nästa vecka handlar om en ny svensk film som ska presenteras. Man hoppas på att finna finansiärer till den. En kul grej är att jag har fått med "Kung" (Mitt liv är kung) på trailervisningen av en film. Kul asså! Glömde också säga att jag bytt namn på låten till bara "Kung".  Kolla här för ett smakprov.

Vårda Vänskapen

Idag har jag tagit en uppfriskande och lååång promenad längs Årstaviken. Det var sol, underbart men iskallt dock.  Jag träffade min kompis Lisa och vi filosoferade en hel del. Lisa pluggar manus och film skolan (tror jag det heter, kan vara helt fel. Haha) Vi uppdaterade våra liv för det var länge sen vi sågs. Det är viktigt med vänner. Vi behöver dom. Det kändes som en lättnad att efter dagar med näsan i texter och musik, få babbla ur sig och en friskt fläkt.

Jag och många av mina vänner som "Alltid" umgicks förut kom i ett slags kreativt stadie i våra liv samtidigt. Vi stängde in oss i våra grottor och jobbade, satsade på karriären. För mig var det musiken. Lisa kom in på filmskola, Angela drog igång sin design-firma (Angela Monroe designs), Syrran gör karriär på Titan, och Cam satsade allt på att bli stans bästa frisörska osv..  Det har tyvärr medfört att vi inte träffas lika mkt längre vilket är tråkigt. Man kommer in i ett "tänk" om att "snart" så ska vi träffas och så kan det gå ett tag.

Men just nu har jag återuppväckt en insikt inom mig om att man faktiskt inte Är någon utan sina vänner.
Vänner är bland det viktigaste man har.

*Jaha, då har man varit sentimental då.

Nu är jag hemma igen och tänkte uppdatera. I morgon är det rep och jag har ska träna på låtarna. Speciellt "Är det Okey", den låten jag gjorde förut och finputsade med Danskan Amalie när hon var här tidigare.
Jag tänkte sjunga den fast den är så ny. Här kan du läsa inlägget.

Här är dom, mina underbara vänner och syster :D


Möte på Fryshuset i Stockholm

Idag var det möte på Fryshuset i Stockholm. Jag träffade en A&R som heter Keith. Han är intresserad av att samarbeta med Minaya och hade en hel del intressanta förslag. Min manager Pehr var med mig dit som stöd. Nu ska vi fundera lite ett tag och så får vi se vart det bär av. :D

Nä, nu ska jag träna på några låtar inför repet med bandet på torsdag.

Kramis på er.

Stress

Hej mina vänner. 

Just nu befinner jag mig i en period som jag känner att det inte riktigt går som jag vill. Så det är lite motigt och jag är lite trött. Sorry om jag inte orkat svarat på era kommentarer. Det är inte för att jag struntar i er, utan för att jag har lite annat jag måste prioritera ett tag.

-Vår Pr för singeln Dina vackraste ord har inte gått som vi planerade tyvärr. Så himla tråkigt.

Ja då har man fått lära sig en läxa. "The hard way" tydligen!

Hoppet mitt finns kvar iaf och jag vet att det kommer gå över snart. Lite sämre dagar måste man väll ha för att kunna uppskatta de bra dagarna!!?? Eller?!

Något bra är ju att jag hittat mina musiker till den privata spelningen på Djursholm, så det är klart nu. Jag uppträder tillsammans med Daniel Lindström. Det kommer bli hur kul som helst.


 

Kram kram

Artikel om Minaya på "Binded Magazine"

Ni har väll kollat in den nya bloggtidningen "Binded Magazine" !!! Idag har dom en artikel om MINAYA

Här nedan är de underbara grundarna av tidningen. Dom är så söta!
                                                                                                                      Bilden är lånad av Binded Magazine
                           



Söta Zofie gjorde ett fint inlägg om mig idag.. så söt..

Studiosession med Mustodamus. Minaya goes English!

Jag och Mustodamus (jobbar även med Yaiya, Parasto och Daniel Lindström) har jobbat många ggr förut. Idag träffades vi några timmar och jammade lite. Här har ni en snutt av resultatet.

Detta är för er alla som undrat om jag någonsin gjort eller kommer göra något på engelska.. :-D

Låten är en vad jag kallar "slask-version", dvs ett ihopslaffs bara för att spara låt-idén. Ingen mixning eller riktig prodd är gjord på låten.
Jag kommer sitta och fila på texten och melodin här hemma medan Mustodamus jobbar vidare på produktionen.

Voila!!  Ingen upp och ner vänd video eller jag menar snedvänd.. haha och ingen Ketchup-flaska som i "Mitt liv är kung". Jag har fått massa kommentarer här och där från folk som undrar om "Felix" sponsrar mig. haha.. men så är inte fallet. vi hade ätit och så blev den med bara. Klicka för ett smakprov på min 2:a singel "Mitt liv är kung"

Det är fruktansvärt kul med Musik! Ni kan stänga av låten "Dina vackraste ord" som är i bakgrunden om ni skrollar längst ner på sidan och trycker på "Paus", så kan ni lyssna på klippet nedan.


Klippet är borttaget av Minaya

Artikel om Minaya på Lunarstorm

Hej alla söta!
Sorry för min sega uppdatering. Jag har lite att pyssla med. Jag hoppas att ni har överseende med mig. :D

Men jag kan passa på att berätta för er att Lunarstorm har skrivit en artikel om mig idag Torsdag. Klicka här för att läsa. Obs! Jag tror bara medlemmar på Lunarstorm har tillgång till sidan.

Kramis

Stråk-arrangemanget till "Mitt liv är kung" har kommit!!

Hola min vänner.

Jag sitter just nu i studion och vi har äntligen fått filerna med stråk-arrangemanget som Fredrik var med och spelade in i Prag.
Det blir sååååååååååååå bra. Jag är så stolt. Jag har spelat in en snutt som ni ska få tjuvlyssna på.. Hehe. Videon är upp och ner. Jag vet tyvärr inte hur man vrider den rätt, så ni får stå ut! Lyssna på de fantastiska stråkarna.. mm
Låten är långt ifrån klar, men vi har kommit en liten bit. Lyssna här! Frerik stäng av säger jag!! Ser konstigt ut, men jag tänkte nämligen prata lite mer i klippet och ville att han skulle stänga av innan jag stängde av.. Men icke!! Haha..


Här sitter Fredrik och pillar med "Mitt liv är kung". Min tänkta 2:a singel som planeras komma ut i Maj om allt vill sig väl.
 



När man sitter i studion, händer det att det blir en hel del dö-tid. Fredrik sitter och klipper och mixar i produktionen. Så man får hitta på något och kolla på alla fina grejer han har i sin studio.


Hm, vad är detta?                                 Undra om man kan äta den?          
          

Nä, det är en Djembe (En trumma)             En naturbegåvning...  eller kanske inte.  
          

En gammal indian vakar över Fredriks alla verk
 Min singel där på hörnan!



  *Lägg till mig på Bloglovin. *Lyssna på min Myspace. *Köp min musik!                        

Allmänt om gig, Robinson, vänner

Hej söta vänner.
Jag har fått många fler besökare den senaste tiden vilket gläder mig mycket. Hoppas ni har lite tålamod med mina svar, när dom kanske dröjer lite ibland. Men dom kommer :-) Lägg gärna till mig på Bloglovin.
Tack: Yaiya, Ceciilia, Liene, Helena för era fina inlägg om mig. PÖSS!!!

*Grattis till söta Tilda, för ett riktigt bra nummer på din auditon för "Talang 2009". Beundrar ditt mod, söta. Du är jätte duktig. "Im Ok" av Christina Aguilera är en svår låt, men du klarade den galant. Lycka till

*Grattis och tack till en av mina väninnor Angela Monroe som har börjat blogga. Kika in till henne. Det utlovas mycket humor, självironi och en massa spännande läsning och uppdateringar. En hemlis är att Angela just är hemkommen från årets Robinson omgång.
Angela Monroe


Annars har det varit en riktigt lugn helg musikmässigt. Jag har jobbat på sjukan och umgåtts med familjen.
Det är så spännande, imorgon får vi filerna från Stråkinspelningen i Prag. Det betyder att vi kan lägga in dom i låten "Mitt liv är kung". Sen kan jag lägga ny sång på den. Den kommer bli sååå bra.

Den 26 Mars blir det ett privat gig i Djursholm i Stockholm. Det har varit lite lugnt på gigfronten. Dels för att de varit mycket annat och dels för att jag sökt lite musiker. Jag har planerat att sätta upp en notis på Stockholms musikhögskolor där jag söker.
Jag söker musiker med lite erfarenhet:
-En Basist som även kan spela Kontrabas (det djupaste av alla stråkinstrumenten).
-En Pianist
-En Kapellmästare - Som har koll på det mesta inför och under gigen. Ser till att det låter bra helt enkelt.

Ja kära ni. Det gäller att stå i om man vill komma någonstans.. Men det är en massa kul på vägen och det är helt klart värt det.

       

Kram

Mitt liv är kung - Livestråkar i Prag

..Är namnet på min troliga singel nr 2. Jag skrev lite om den i ett tidigare inlägg. Läs här om ni vill.
Dax att låta "Dina vackraste ord" få testa sina egna vingar. Krutet läggs på nästa singel nu. :D

Något riktigt kul är att Fredrik (min producent) har fått möjlighet att spela in live-stråk till låten. Underbart. Jag har tjuvlyssnat på hur det blev genom videokameran. Det låter fantastiskt. All stråk som är på låten (produktionen) i nuläget är dator gjort och låter bra men det är ju inget som "the real thing".
Stråket spelades in live i Prag, Tjeckien i onsdags. Det är en orkester på 31 man, som spelar.
Det var 4 personer inklusive F som åkte. 2 producenter, 1 ljudtekniker och 1 dirigent. Det fanns en hel del beställningar på andra låtar från andra låtskrivare som ville spela in stråk.

Jag tänkte att jag så fort jag kan ska lägga upp ett litet klipp från inspelningen i Prag. Riktigt mäktigt. Fredrik glömde dock laddaren till videokameran där i Prag, så jag ska fixa en ny först, haha. Typiskt!

*Något annat som också är på G är att vi ska välja datum för singelrelease nr: 2. Vi väljer mellan Onsdag 29 April eller Fredag den 29e Maj..  Berätta gärna vilket datum du tycker är bäst och varför.

Här är min musikvideo för er som inte har sett den ännu :-D


Anti ego dagen

Jag är i ett sånt mood just nu att jag vill presentera sånt jag tycker förtjänar er uppmärksamhet. Som t.ex. Friends nedan.
Jag vet några tjejer som jag gillar och tycker är himla bra för att de följer sina dörmmar och är ruskigt drivna. De kör hårt på olika sätt och visar kärlek och tillgivenhet för sin passion. Det ska mycket till för att de ska falla!!

YAIYA

 

yaiya

Yaiya är en ung blivande internationell superstjärna som skriver eget material inom R'n'B/Hiphop/Soul/Pop och uppträtt sedan 7 års ålder både inom Sverige och runt om i Europa. Både som dansare och sångerska är hon en underhållande artist med glimten i ögat. Hon fångar publikens intresse vid första anblicken och lyckas hålla kvar det till slutet. Nyskapande och orädd banar hon nu väg för den kommande framgång som väntar henne. Låten "Ima Do It (Anyway) ft. Newkid" släpptes på samlingskivan "Best hits 1997-2007" i Frankrike förra året och har spelats på radio. På den franske rapparen Lalckos debutskiva featurade hon låten "Lumumba". Samarbete med andra både svenska och internationella artister är på gång. Just nu jobbar Yaiya i studion på sitt debutalbum med bland annat producenten Mustodamus.



Yaiya driver sitt eget bolag och har bara på något år tagit sig ändå upp i elitnivå.
Om du läser vill jag bara säga att jag tycker du är grym. Din röst är bland de bästa jag hört i Sverige på länge. Du kommer lyckas med allt du önskar pga din otroliga talang och för att du inte ger upp!! Kramis

LIENE


Här har vi också en otroligt söt och ambitiös tjej. Brinner för musiken och ger inte upp i första taget. Hon har öga för mode och har super nice stil.
Musiken är central i hennes liv. Det är sången och gitarren/pianot som gäller. Hon skriver egen musik också.  Liene uppdaterar sin blogg ständigt och har många fans. Kolla in hennes blogg här. Lycka till Liene, jag beundrar din glöd!

Cecilia Bizzi


Cecilia, en av Sveriges nästa stora sångerskor, det finns ett litet krux bara, Cecilia bor i Oslo typiskt nog. Hon har berättat för mig att hon har många kontakter inom musiken här hemma i Sverige dock. Jag tycker hon ska flytta hem. --> Hem med dig och representera kära du!
Cecilia älskar att sjunga och vill dela det med er. I hennes blogg sjunger hon både sånger som hon har skrivit själv och hennes egna tolkningar av andras sånger. Hon sjunger även på beställning :D

Lyssna på hennes otroligt vackra och soulfulla röst, ni kommer smälta! Lyssna på hennes nyskrivna låt i detta inlägg.


Antimobbing organisationen "Friends"

Har tidigare samtalat lite med antimobbing/ stödorganisationen "Friends" . Jag vill återkoppla igen och påminna om deras super bra arbete!!!

 

Jag vill bara uppmärksamma er alla att skänka en tanke till det fina arbete som "Friends" faktiskt gör för alla vår barn och ungdomar. Hur många har inte nån gång upplevt en klump i magen när det är dax att gå till skolan.. eller dax att gå hem från skolan, eller hemma för den delen. Det finns så mycket fler sätt idag för "plågoandarna" att nå sina offer idag. När jag var liten fanns dom innan skolan, på skolan, efter skolan, hemma i ens tankar etc, de följde med psykiskt överallt. Men oftast var man tryggare hemma för där fanns dom oftast inte aktivt fysiskt. Men idag, finns dom aktivt även i "hemmet" via tex Internet, mobilen etc. Det är hemskt. Och jag tycker att det är så otroligt viktigt att vi vuxna gör något åt det, nu får det räcka... STOPPPPPPPP!

Mitt starka engagemang i frågan väcks ur att jag själv när jag var yngre upplevt mobbing och fler med mig, inte i så grov form, men det kändes ändå i själen. Det spelar ingen roll hur mkt eller lite. Mobbing är mobbing.


 

Nu som mamma vill jag inte att min dotter eller någon ska behöva gå igenom detta. Och om någon går igenom detta ska dom inte behöva göra det ensamma.

Jag har skrivit en låt inspirerad av detta. Den heter "Ung sorg"


Låtskrivning - Att ha en "brygga" eller ett "stick" i låten

Först och främst. Fortsätt gärna skriva om era musikdrömmar/erfarenheter i inlägget under!!! +
För att stänga av musiken på sidag, skrolla allra längst ner på sidan och klicka på Paus!
¨

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Att använda stick och/eller brygga i din låt.

Jag vet egentligen att många låtskrivare inte bryr sig att införliva en "brygga" eller ett "stick" i sina låtar. Låt oss tala om exakt vad de är och om du ens behöver ha med det.

I dagens moderna populärmusik, sitter ett stick normalt efter andra refrängen… och i teorin skulle det bestå av 8 takter. Många stora pop ballader illustrerar en bra användning av stick, exempelvis Mariah Carey's Hero:
Detta är en av mina älsklingslåtar!!

För att maximera klimax kan man ibland ha ytterligare en takt i slutet av sticket. Ett bra exempel på detta skulle vara Aerosmith's "I dont wanna miss a thing":



Syftet med sticket skulle nog vara att ta lyssnaren till nya dimensioner… Ta bort lyssnaren från versen och refrängen. Det kan t.ex. vara att något trappas upp i spåret och också samtidigt behåller den ursprungliga känslan för låten. Ett stick tar också bort det monotona i låten.

Men ett stick behöver inte vara åtta takter. Liksom alla livets regler, behövs bara vissa brytas. Musik är inget undantag. Många (om inte de flesta) av dagens låtar följer inte "8-takts-mönstret" och har ofta bara 4 takter - eller ibland udda nummer, till exempel 5 eller 7. Det är helt ok.

Vad är en Brygga då? Tja, enligt Wikipedia, en brygga den del som kommer mellan vers och refräng och som syftar till att bygga upp energin inför refrängen.
Ett stick kan uppfattas som en brygga också. Därför finns det viss förvirring över definitionerna.

Men jag ska lägga till att.. en "brygga" också kan vara en "länk" mellan en vers och refräng. Vissa av oss känner till det som "pre-chorus". (Engelsk  benämning)

Om du inte har ett stick eller en brygga i din låt, så kanske du mer gör låten en otjänst än vad det hjälper den. Jag tror inte att alla låtar måste ha den… det jag menar är att många låtar vaknar till liv just på grund av det.

Hörrni kära bloggare.. Använder ni brygga och stick i era låtar?

Vilka av er brinner för musik?

Hej alla söta. Jag är super nyfiken på vilka av er som är Sveriges blivande stjärnor inom musiken.. :-) Kan inte ni bara säga hej och berätta lite om er och era drömmar. Om ni sjunger/spelar instrument och så. Det skulle vara så kul.

Plus att det också kan ibland vara lite svårt att hålla reda på er alla, Hehe. "Vem var det som spelade gitarr nu igen" och "vilka var det  nu igen som skulle på audition".  Ni förstår säkert.

Så om ni svarar så har jag er också i ett och samma inlägg. Självklart får ALLA kommentera detta inlägg!!!

Vilka är ni musik älskande -bloggisar? 

Här får ni lite bilder så länge :-)
       

RSS 2.0