Läs intervjun med mig på credd.se

För er som har missat eller kommit som nya till min blogg.. Gå in här Här..

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så jättemycket för att du länkade, av alla (och det var måånga!) Så var du den enda som länkade. Säkert många som tror att jag gjorde det för att få folk att läsa min blogg, men det var ju just det inlägget som jag ville få fol att läsa... speciellt såhär runt juletider å allt. Tack igen :)



Gillade att du länkade din låt oxå, den passade väldigt bra in :)

2008-12-04 @ 22:11:05
URL: http://bignono.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: Eller hur, man glömmer då allt annat, bara sunger och spelar:) och jag har inga dåliga samveten över att skriva deppiga/sorgliga texter ibland, eller det gör jag ju ofta. Det är då dom blir som bäst.

Jag tog pianolektioner förut, men alla lärare jag har haft har varit sämre än mig, utom den första jag hade. Gittaren lär jag mig på min egen hand än så länge.

Tror dte blri svårt att hitta en riktigt bra sånpedagog här, men får väl leta lite ändå:) Jag väntar med det också lite just för att utveckla just min egen stil. Inte för att jag skulle vilja påverkas av vad nån annan säger till mig. Min förra körledare ville att vi skulle låta som operasångerskor, men det är också för att i en kör så låter det bättre. Men då kunde man ju inte utveckla sin egen röst, så kör är inte så bra. Bara för att lära sig hur man håller toner bättre och tränar på rösten.



Oj, vart lång kommentar, men men.

2008-12-04 @ 23:01:15
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: Förresten så var det inte jag på bilden:P Men Keira. Inte först agången nån tror att det är jag, eller tat jag liknar henne, hehe.

2008-12-04 @ 23:03:04
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: johline

jadå, allt går fint. Självrå?:D

2008-12-08 @ 12:56:08
URL: http://johlinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0