Sveriges Radio. Rösta på mig!



NU GÄLLER DET!!

Hej mina kära vänner och bloggare. Nu gäller det. Jag har kommit med i SR lista där man kan rösta på min låt! Jihooo Känns superkul!! Men jag behöver allas hjälp. Hjälp mig att komma upp på listorna..

Såhär stog det:

--

MUSIKKATEGORIER

Du kan rösta under 23 timmar. Dagen före datumet
kl. 12.30 - till samma dag kl. 11.30.

2 januari


  • NYTT (Är det mig du gråter för? - Brolle, Dina vackraste ord - Minaya, Stronger than jesus - A Camp, Jason Mraz - Lucky)

*Alltså vänner, när ni är som mest bakis och inne i dimmorna av "dagen efter" så ska ni gå in på SR.se och rösta på min låt.

Kom ihåg!! Röstningen startar kl: 12:30 idag 1:a Januari och håller på till 11:30 imorgon 2:a januari.. :-D

S
kriv till Lotte och Peter, i rutan på hö sida. Skriv tex såhär:

Jag röstar på kategori "Nytt".  "Minaya - Dina vackraste ord" 


* * * * * * * * * *

Sprid gärna budskapet i era bloggar.. (Citat snott ur Karins blogg) :-)


NU KÖR VI !!!!!
Gott nytt år på er alla!

Kramisar

Ny bloggdesign

Hej! Som ni sett så har jag bytt bloggdesign. Jag har nu ett bra tag försökt mig på att själv göra om den till det bättre, men som ni kanske också sett så har det inte gått så bra. :-/


Sen som en skänk från himlen dyker Karin upp.. Hon har själv 2 st bloggar och är egenföretagare inom nagel-branschen.  Hon erbjöd sig att designa min blogg.. och vips har jag en fantastik bloggdesign utan dess like. Tack karin! Gå in på hennes sida och kika på alla superfina designer hon gjort!! Kolla även hennes webshop :-)

Karin har en tävling på sin sida också.
 
www.bloggdesign.blogg.se

Lightelegance

Karins Webshop

www.knnailproducts.se


Jag måste bara dela med mig av en bloggerska som heter melissa. Jag gick in i hennes blogg, läste och blir så berörd av det hon skriver. det är svårt att hålla sig för gråt. Hon skriver om sorg efter att ha förlorat sina 2 små barn Antonia och Gabrielle vid födseln. Väldigt fängslande texter av en otroligt stark och modig kvinna.

Varsågoda.


Till Bea igen. Lite lyxbehandling!

Idag ska jag och min dotter till frissan Bea..

Bea jobbar på People i Stockholm och är världens bästa frisörska.. :-)

Jag tar med min dotter för en liten lyxbehandling också.


Bea stylade mig inför min musikvideoinspelning i November. Musikvideon till "Dina vackraste ord"

Kolla inläggen runt videoinspelningen och mer om Beas verk här.. Ni som vill veta lite mer om hur jag jag laddade inför videoinspelningen kan ju gå in och läsa.


En bild från Beas förra gången :-) Innan:


Inpackning:



Efter i studion:
 

Munspel

Lyssna här!

Jag har köpt ett Munspel. Jag köpte det egentligen till min sambo, men det var ju lite taktiskt också så klart!

Lite suddiga bilder, men hoppas ni har överséende..

Jag har faktiskt alltid velat lära mig spela munspel. Ska ta tag i det snart, men först piano.. Annars får väl hjärnan fnatt!
 


Känner en stark dragningskraft till studion nu. Det var riktigt länge sendan nu som jag var där och spelade in något. Saknar det mycket. Vill bli av med min heshet nu genast! Börjar bli lite otålig känner jag.




Kramar

Hemrullad från Skåne..

Mätt och belåten ligger man i soffan. Jag är förkyld och snuvig. Har som tur är inte fått feber. Det kanske är för att jag tagit Enchinea i 4 dagar nu och Multivitamin.. Men jag kan inte ta en ton, den saken är säker iaf. Längtar tills jag blir bra igen för nu ska här göras musik iaf :-)

Jag är superladdad!!!!

Inom 2 veckor så lottar jag ut min debutsingel "Dina vackraste ord". Ska bli kul att få dela med mig av den till er. Jag skriver reglerna senare.

Hej hej








Just när man trodde att man gjort allt.. så kommer det mer..

Lyssna på min musik här!

Hej hej.

Jag har blivit tillsagd att jag måste bli medlem i SAMI.. Jaha.. ok ännu en förkortnings - förening man måste bli medlem i för att få ut sin egen musik.. Men men, har jag kommit så här långt så ska jag inte sätta käppen i mina egna hjul!!

Här är lite att läsa om SAMI.
SAMI är en intresseorganisation som tillvaratar artisters och musikers upphovsrättsliga intressen. Våra anslutna representeras av artister och musiker i Sverige som har medverkat vid en inspelning som är utgiven på ett skivbolag.


PUUUUUH!



Nåt annat kul är att jag har lite funderingar om att börja göra träskor.. Eller jag menar sälja dom. Min svärfar har en gamal träskofabrik nere i Skåne.. riktigt fina träskor. perfekt för att använda på sjukan också. Jag har tyvärr ingen bild idag men ska posta en snart! Jag får med mig en hem frånSkåne.

Kram


Bild tagen av Esbjörn Ljunggren 08.

SACHA sminket - Synat i sömmarna 2 (Nu uppdaterad med utvärdering)

Lyssna på min musik här.


Detta är ett Foundation. Det har en liten söt spegel på insidan också. Väldigt behändigt. Fantastiskt lägg att stryka på, kladdar inte och sitter verkligen där det ska sitta. INGA KONSTIGHETER ALLS!







Mascaran. Den är jätte fin och klumpar lika med 0. Ger fyllighet och delar fransarna bättre än jag någonsin vart med om maken.


Läppglans: Min favvofärg Orange :-D Och en Plommon lila, man tror inte att det ska vara snygg vid blotta ögonkastet,men det är toppen och ger ett djup i det läppstift man har på sig under.




Rouge: Plommon och orange här också. Samma här,man tror inte att det är något vidare på,men ojj såmagiskt det blir.



Ögonskugga: vit/grå/svart med glitter + 4delad grön,blå,röd,lila. Den röda är speciellmen jag älskar den.



Ögonskugga: Ljusrosa,rosa,ljuslila. Lite baby färger.. Jag har inte hunnit prova dom ännu.
Den ljusbeiga använder jag som bas på ögonlocket, sedan använder jag den mörkbruna från mitten av ögonlocken och suddar ut mot kanterna. Sitter som berg!


Shimmer: Underbart att ha på somen skön effekt, ett skimmerlager vid ögonvrån och kanske ovanför rougen på över kanten av kindbenen.



Ännu ett Puder, fast som jag inte provat ännu.. En supersöt liten spegel på locket också!!! :-D  


Läppstift: Jag är en stor användare av dem båda. Det första är djup-rött. Om man duttar lite lätt påläpparna går det bra, annars blir det lätt förmkt färg. men det är en smaksak.
Det andra ärlite ljusare röd,med rosa glans och pärlemor.

På båda dessa blir läppglansen  jätte fina.  Ser konstigt ut kanske men jag lovar... :D
   

Nytt releasedatum!

(LYSSNA PÅ LÅTARNA HÄR)


Jag har fått direktiv om att ge ett definitivt  datum för singelsläppet i mellandagarna. Iii jag har ingen aning känner jag för vilket datum jag ska ta. Jag vet iaf att jag vill ha det i slutet av Januari eller i början av Februari.

Så jag frågar er mina kära läsare. Vilket datum skulle DU tycka vore ett superbra datum för debut - singel -release???

En annan sak  är att jag under Januari månad tänker lotta ut 3 st singlar. Jag återkommer om det snart.


Kramisar


Skåne

(LYSSNA PÅ LÅTARNA HÄR)

Hej igen alla härliga.

Sitter fortfarande här i Skåne. Har och har haft en underbar jul med släkt och vänner (på min  sambos sida).
Det har varit fullt ös med släkt-turnéer genom hela Skåne. Kul,men är helt slut nu, haha. Därför har jag inte heller haft tid att skriva något. Men skriver några rader nu istället.


Jag har nu använt SACHA i 4 dagar och är fortfarande supernöjd. :-D

Kram

SACHA smiket.. Synat i sömmarna

Lyssna på min musik här.



























   

SACHA-sminket har äntligen kommit!

Lyssna på min musik här.

Är i Skåne över Julen, ska vila och ta det super lugnt nu. Allt är fixat som kan fixas innan jul så jag är nöjd.
Hoppas ni alla får en mysig jul nu.

Jag har äntligen fått sminket av "SACHA" som jag talat om tidigare. Sacha som ska sponsra mig med smink. (Dom har en englsk hemsida, men min kontakt Pär Johansson i Sverige säger att de jobbar på att lägga upp en svensk sida). Ni kanske minns  det sminket jag talade om tidigare och använde vid inspelningen av min musikvideo. Ska berätta mer om Sacha och posta bilder på sminket jag fått.. Jag har tagit kort på sminket med min mobilkamera och ska snart lägga upp dom ordentligt i ett inlägg.

Jag har provat det själv nu, och jag bara säger WOOOOW vilket smink. Helt otroligt, jag har aldrig provat något smink som sitter så bra och som blir så "slätt" på huden, och inte fäller det heller. Helt otroligt! Marscaran är unik!

Ni kommer få ett smakprov på en trefärgad och en fyrfärgad ögonskugga.. Jätte fina färger och de sitter som berg.
Jag hade på mig en av deras "rouger" igår k: 13.00, - och kl: 20:00, satt det helt perfekt kvar, bara lite lite bleknad.

Här:
  

PS: Kolla in en kompis blogg. Hon är också sångerska som jag och kämpar sig uppåt som kvinna i kariären. Sånt gillar vi!!!!
Bra där YAIYA!! DS

Ha en mysig jul nu!!!! Kramar

Jobb och Jul.

För att lyssna på min musik klicka här.

Har idag hämtat min dotter som kom med Bussen till T Centralen. Jag har träffat min long lost bror som kommer till Stockholm över helgen. Allt är mycket mysigt... vi går på stan och handlar och tittar. Beyond retro, H&M, Åhlens..

..... Pip Pip.. SMS..

..Det är jobbet som har panik att få in någon som ska jobba på sjukan.. jag ringer in för att kolla läget och de säger att om jag inte tar passet så kommer dm att behöva "beordra in" någon, det betyder mot någons vilja..  och med största säkerhet skulle det nog bli jag, så jag sa ja. Skickade min dotter till min mamma så fick de mysa lite istället. Så hemma väntar middag, en dotter, en sambo och en bror. :-)

Trevligt!

På musikfronten är det mesta löst nu som kan lösas just nu iaf.
Så jag ska verkligen ha en lååång julledighet nu. jag minns inte att jag någonsin varit ledig såhär mycket över julen som jag ska vara nu.. kanske bra att jag gick in och jobbade ett pass eftersom jag ska vara ledig så länge nu.

I vår väntar ev en turné, vi får se, det är inte säkert i nuläget men jag ville dela med mig av det för att jag blev så glad. Jag ska vara förband till Daniel Lindström i såfall. Vi håller tummarna.

Kram

CD-Tryckeri fixat.



(För att lyssna på musiken, tryck här)


Ojoj. Vad gör man inte för musiken...

Ok, har nu fixat ett tryckeri för CD. Jag har varit lite osäker på vilka det ska bli men har nu bestämt mig för att trycka mina skivor med  "Musichelp" samma bolag som hjälper mig med distributionen, (få ut låtarna till nätbutikerna).

Det känns jätte bra.. Min kontakt Peter är grym och väldigt hjälpsam.. exakt så som det ska vara (till skillnad från det förra bolag jag vart i kontakt med, nämner inga namn).

*Det jag behöver alltså för att trycka min skiva är klart innan jag fått CD-Tryckeriet. det är alltså:

-Artwork. Med det menas fram och baksida på CD-fodralet, samt trycket som ska vara på "Labeln" (dvs självaste CDn).

-Mastern. Den färdigmastrade CD-skivan med låtarna. Alltså den färdiga låten, mixad och mastrad.

-Ifylld och betald NCB-anmälan. Hm, har jag tagit upp det innan undrar jag. kan hända. Det är iaf en avgift man tydligen behöver betala för att över huvudtaget få släppa sin egen musik. Vilket jag kan inte förstå.

-En order. Beställningsformulär på exakt vad jag vill ska tryckas upp och hur många. Se Musichelps hemsida för råd om hur du gör.

Sen vet ni ju att man behöver göra 1000000 saker till innan man kommit till detta steg i  processen. Läs innan i min blogg för mer info.

Hej hej

SOM, Klinikdag mm..

Har gått upp tidigt idag. Innan kl 8 till och med. Man undrar varför - jag ska på klinikdag med jobbet. Från 8-16 så det blir en lååång dag att sitta och lyssna på en massa föreläsningar och sitta och uggla.

Jaja.

Annars:

Jag har anmält intresse till en förening som heter just "SOM" ->     
VAD ÄR SOM?

SOM står för Svenska Oberoende Musikproducenter. SOM är en intresseorganisation för oberoende svenska skivbolag. Med oberoende menar vi att bolagen är fristående från de s.k. majorbolagen. SOM är organiserat som en ideell förening.

Jag tror det är bra att vara medlem i en sådan här förening. Dels för gemenskap och dels för att de hjälper till med vissa frågor och stöttar Indipendentbolag som jag tex. Har talat med deras vise VD Mats, hur trevlig som helst. han bjöd i mig och jag känner mig super välkommen. :-)

Nä ska traska iväg nu. Hörs sen!

En bild från photoshooten med Esbjörn i oktober  :-D


Distribution

(Här lyssnar man)

Hej.

Har fått bra respons från spelningen i kyrkan, vill bara säga tack ännu en gång till alla er som var där och stöttade, betyder såå mkt för mig.

Har talat med Kamisol om musikvideon, den har skjutits upp lite och är inte klar ännu. Men de meddelar att efter Jul blir den klar.
Jag väntar med spänning.

Annars har jag precis påbörjat ett samarbete med ett distributionsbolag som heter "Musikhelp". Min erfarenhet av dom än så länge är mkt positiv. Dom är super trevliga och lättillgängliga. Och min kontakt där som heter Peter är fantastiskt trevlig. Det gillar vi! :-D

Vad som händer nu är att de hjälper till med att få ut min musik till nät-shoppar som t ex "Itunes", "CDon.com" och många många fler. Processen kan ta upp till 6v, men de försöker att beta av detta så fort som möjligt och det finns inget inom distributionen som heter "jag vill ha upp låtarna ett specifikt datum" utan de kommer upp lite när som, så pass på gott folk. Men jag ska ändå sätta ett release datum.

I nuläget ser det ut som att vi får vänta tills i slutet av januari eller början på Februari tills releasen. Så är det. jag har jobbat så hårt med detta nu och lagt ut sjukt mkt pengar så jag känner att jag kan inte stressa fram ett datum och riskera att allt blir pankaka..

Hörs snart mina vänner.


En segdag

Hej Är lite trött idag, och sen har jag haft en liten familjedag, så har inte skrivit någonting.. sorry.

Skriver mer imorgon. kramisar

Tankar efter Spelningen på regnbågsmässan..

Hej. Kom just hem från min spelning på Regnbågsmässan. Är nöjd och tycker personligen att det gick jätte bra trots några små små missöden som jag tar sen.. haha. Först tänkte jag dela med mig av att jag låst mig ute när jag kom hem. Det var meningen att min syster skulle vara hemma och jag gömde nyckeln. men bara det att hon var inte hemma, så nyckeln låg inne i porten. Så,,,, så jag fick "hurrassa" mina grannar mitt i natten, efter ca 45min kom det en trött god samarit vid namn David och öppnade porten åt mig,  Kom in til slut iaf.

Sofia k:a var fullsatt, kändes underbart. Och att folk ville lyssna på mig och det jag gjort bl. a. Sån härlig känsla, den blir aldrig gammal.
Det spelar ingen roll tror jag hur många spelningar man gör, känslan är lika svindlande galet underbar. Man är alltid nervös, pirrig men  alldeles... magisk. Få saker klår detta!!

Tack så mkt ni som kom. I publiken ser jag en av mina kära bloggerskor och super duktiga danserska  Danceaddict som hade lyckats kravla sig upp för berget och upp till kyrkan. Det var fantastiskt kul att får träffa henne på riktigt, man har ju bara bloggat med varandra.

Missöden:

-Julgranen började brinna av de levande ljusen, haha. Eldsvådan var liten så den gick att släcka snabbt.
-Gitarren la av mitt i andra låten, hm vad hände ingen vet. Det började brumma och brusa från den. ;-S
-Den första låten satte igång alldeles för tidigt och jag hade knappt fått tag i min mikrofon.. haha.. Jag missade att sjunga början men hoppas att det inte märktes. :-D

Trots allt detta så känner jag att det gick strålande.

Länk til intervjun på QX. Min myspace.

// minaya

Läs intervjun med Minaya på QX hemsida.

Hallå igen alla och glad Lucia på er. Just nu sitter jag hemma och dricker te och en massa vatten. Med andra ord så laddar jag inför imorgon!! Jag sitter också och fnular lite på outfit..

Något jätte kul är att Nu är intervjun med QX äntligen uppe! :-D Klicka på länken nedan:

Intervjun är skriven av: Anders Backlund

Intervju Minaya  :-)

För att lyssna på min musik gå in på min Myspace!

LITE EGOBILDER:

OX: Första sidan







MANAGEMENT: POPH ENTERTAINMENT www.poph.se [email protected]
Producent: Fredrik Samsson



Minayas RadioPremiär!!!

(Som alltid, för att lyssna på min musik, klicka här)

Hejj hopp!!
Nu ska ni allt få höra…


Jag kommer att spelas på radio imorgon för första gången i heeela mitt liv.


Storyn bakom:

Min producent Fredrik Samsson var ju på turné med Daniel Lindström förra veckan som jag nämnt tidigare. De åkte runt i den södra delen av Sverige för att göra promotion och gästa på olika radiostationer. När Fredrik var hos dessa stationer passade han ju självfallet på att slänga ut min promo-singel ”Dina vackraste ord”. De som vill spela den kommer att höra av sig ang detta , dvs om de vill spela låten.

En av radiostationerna; Radio Eskilstunahörde av sig igår till oss och jag citerar:

---

"Hej Fredrik och godmorgon!

Idag fredag kommer vi att spela Minayas singel som vi fick av dig i vår skivspaning! Den är ju kanonbra!! ”

---

Jihooooooooooooooooooo! Jag är helt utom mig av lycka. Den kommer spelas på radio.. Jag lever min dröm och jag är överlycklig. Det känns som att detta kommer gå jätte bra. Om man inte ger upp och tror på det man gör och det man vill åstadkomma i livet så kommer man kunna göra det också, eller iallafall komma nära.

 

Så alla ni tjejer och killar i Eskilstuna, var redo.. slå på radion 92.7! Håll utkik och lååt mig veta när eller om nu har fått höra den!!!

"Dina vackraste ord" släpps i nätbutik i januari och finns då för försäljning på min hemsida.


 

Bilder: Spelning på Berns 28/9-08





Andreas Levander på Bas


Fredrik Samsson på flygel


Söta Emma på Kör!

Påminnelse om min spelning på Regnbågsmässan i Stockholm 14 December kl 18

Minaya spelar på Regnbågsmässan i Stockholm 14 December kl 18

Regnbågsmässans välbesökta "GAYJUL" startar kl 18.00 , så kom i god tid.

Minayas debutsingel "Dina vackrast ord" kommer bl a att framföras.

Regnbågsmässan håller hus i Sofia kyrka i Vitabergsparken på Söder i Stockholm.
Hemsida:
http://www.regnbagsmassan.nu

Det kommer bli sååå kul så kom nu alla!!!!!!!

Kramar

Minaya blir intervjuad igen, nu av Gaysajten QX!!

Musikmässigt. Här lyssnar man på min musik!


*Blev i förrgår intervjuad av nordens största gaysajt som heter QX. Super kul. De ringde och frågade lite frågor per telefon.

Jag ska ju som jag berättat tidigare sjunga på "Gayjul" på Söndag i Sofia k:a. Ni kan kika här när det börjar närma sig för läsa inslaget. Jätte kul tycker jag!!!


*Har annars varit ute med min manager Pehr Hante för att handla klänning till på Söndag och det var ju inte det allra lättaste. Jag hittade en super fin klänning på Sisters, men den satt lite konstigt så jag måste hem och fundera lite på om det är värt det. Ska kolla runt lite mer också. Jag åkte hem utan något nu iaf.

*Idag ska jag ta det lugnt. Dricka en massa Te och bara ta hand om mig själv och min röst. Göra lite sångövningar och träna på låtarna.

Rep med bandmedlemmarna ska ske på Lö em. Det ska bli jätte kul. Jag har en ny gitarrist som ska spela med mig på mässan på söndag som heter Jonathan, eftersom  min ordinarie gitarrist Stefan Ekstedt ínte kan.

Stefan är i NewYork med min producent Fredrik Samsson till måndag nästa vecka. Guud va avis jag är.  :-S


*Daniel Lindström gästar Lantz i P4 på fredag, jag vet dock inte än vilken tid. Men ska ta reda på det. Det är speciellt kul efterson dom kommer ha brudparet på tråden som vi, jag och Daniel sjöng för i lördags. Matilda och Erik.

Kul!


Ha de bra nu guys. Hörs snart.


Uppdatering: Bröllop i Skåne. Suprizesång av Daniel Lindström (Idol 2005)

Hej igen. Nu har helgen gått och jag sitter på mitt favorit-cafe vid Östermalmstorg i Stockholm och skriver av mig lite.

Helgen har varit fin, skön och utan stress. Precis vad jag behövde känner jag.
Det hälsades på släktingar och det gicks/sjöngs på bröllop.

Bruden hade frågat mig om jag ville sjunga på deras bröllop för ett tag sedan och självklart ville jag det. Hon är dessutom medlem i min sambos familj.
Hon var fantastiskt vacker i sin underbart vackra klänning. Brudgummen lika så.

Brudparet hade förutom mig "Minaya", även i hemlighet önskat ett uppträdande av Daniel Lindström (Idol vinnare 2005). Så brudens föräldrar ville inte vara sämre än att överaska henne med ett uppträdande av just Daniel Lindström på hennes stora dag. Och om hon blev chockad!! Hon började storgråta när han började sjunga och ännu mer när vi sjöng tillsammans.

*Daniel hade en promotion-turné med radio/tidnings-intervjuer i Skåne och avslutade turnén väldigt passande med bröllopet.

Daniel sjöng: Come What May - Mulin Rouge (Nicole kidman & Ewan McGregor)



På denna låt var ja också med och sjöng.
All my life - K-Ci & JoJo




Sedan sjöng jag utgångsmarsch: Im Yours - Jason Mraz (För videon vg se tidigare inlägg)

Med hänsyn till brudparet och anhöriga så postar jag inga bilder på bröllopet.

Uppdatering.. Strul

Hej hej.. Tack så supermkt alla för era fina och stödjande kommentarer. Jag blir sååå glad när ni skriver och det betyder såå mycket för mig när någon uppskattar det man lägger ner sin själ i och gör.. :-)
Ni är underbara.

Uppdatering:

Jag har bestämt mig. JAG SKJUTER UPP SINGEL-RELEASEN TILL JANUARI, TROLIGTVIST DEN 14:e.
På så sätt får jag mer tid, och jag går inte in i väggen med detta. Jag kan andas och hinna tänka igenom alla mina beslut jag måste ta. Jag har många aspekter att tänka ur. Både, artisten Minaya, distributören och skivbolaget ACM musik som är min egen label.

Gå in här för att lyssna på mina låtar! Och här för att läsa intervjun med Credd.se




Jag är ledsen alla ni som väntade på att köpa min singel den 18 December, verkligen super ledsen, men jag känner att jag måste tänka på det som är det bästa för hela alltet, så att allt blir klart och att musiken blir tillgänglig vid rätt tidpunkt, alltså så att det går att köpa över huvud taget. Det är där bla det strulat tidigare.

Det känns otroligt skönt, så nu kan jag säga till alla : Jag hör av mig efter helgen.. och så kan jag gå på bröllop i LUGN och RO! Mmmmmmmm va skönt det ska bli. Jag mår såå mkt bättre nu.


Imorgon åker jag till Skåne och bröllopar lite. Som jag skrev innan ska jag sjunga en låt som brudparet valt. "Im yours - Jason Mraz" och en brudvals - Du kan lita på mig - som jag och Fredrik skrivit. Den börjar sprida sig nu och har varit med på fler bröllop nu , kul! Om det är någon som vill ha en brudvals så säg till! :-)

Jason Mraz - Im yours


Läs intervjun med mig på credd.se

För er som har missat eller kommit som nya till min blogg.. Gå in här Här..

Kram

En dag för mig själv.

Tänker ta en dag som är min dag idag. Jag ska gå till min Bea (hårstylisten på People i Stockholm). Bea stylade mitt hår på musikvideon också. Hon ska få göra något så lyxigt och dyrt som att tvätta och föna mitt hår. Jag behöver det. Jag unnar mig det idag. Sen är jag fin inför bröllopet jag ska sjunga på i helgen också. Jag ska ända ner till Skåne.

Kram

Tanke värt. Läs ett otroligt viktigt och bra inlägg.

Läs vad min blogg kompis Linda (bignono) Skriver. Fruktansvärt sorgligt om bostadsbristen och hur våra unga behandlas av vårt samhälle. Här är länken till hennes inlägg.

För er som inte vet, så har jag gjort en låt som heter "Ung sorg" och handlar om just våra barn och unga och om hur de kan må idag medan många av oss vuxna blundar för det. Lyssna här.

kramar

Att följa sina drömmar..

Ja, den som sa att musikbranschen är glamorös har tydligen inte sett en dag i den..  Ja det är lite tungt just nu, men jag hoppas det löser sig snart. Det blir så himla personligt för mig när det handlar om mina låtar. Man tar åt sig mycket mer av allt som händer. Jag har lagt hela min själ i mina låtar och i att det som händer mig verkligen händer.
Men det blir nog bra snart.

Jag tänkte där ett tag att INTE lägga in detta på bloggen eftersom det är så utlämnande för mig just nu. Men jag har ju sagt att jag vill visa alla ups and downs för er i hopp om att kunna inspirera er och kanske hjälpa någon som har en dröm. Så jag gör det, jag skriver rubbet!!!!!

Det är då såå himla viktigt att alla ser, NI MÅSTE SE, att det inte är en dans på rosor att följa sina drömmar. man kan inte stå och vänta på bättre tider och på att din dröm ska jobba för dig, för det gör den inte.

DU MÅSTE JOBBA FÖR DIN DRÖM. PUNKT! Och jag lovar att det är värt det. Men du kommer ingenstans med fel inställning och utan hårt arbete.

Jag lever min dröm just nu, och jag måste rycka upp mig lite bara för det är inte alla förunnat.

MINAYA TÄNK POSITIVT!!!!!!!

 

Tack för peppningarna guys.

Minaya

Waaay past my bedtime..



Sitter efter jobbet hemma. Läser av min mail och hjärnan går i turbofart fast jag egentligen behöver sova för länge sen.

Jag hann inte fundera något inatt, hade för mkt att göra.

Men annars har jag skrivit på ett kontrakt med en nätsajt som har försäljning av digital musik. Jag lade det på lådan nu på morgonen så det känns skönt iaf.

Ska lägga mig nu, Gonatt!! ? Haha

Lite strul,....

Hej. Känner mig stressad nu, det har visat sig att bolaget som ska distribuera låten, alltså se till att låten kommer ut i butik inte längre kan göra det p.g.a. omstruktureringar inom den firman..

Ok! Det som händer är att nu stannar ALLT upp och jag vet inte längre om jag kan släpps singeln i handeln, till olika butiker etc. Detta känns lite tungt faktiskt måste jag erkänna. Vi har ju till och med startat en stor/dyr kampanj för singelsläpet till den 18 Dec.

Jag sliter mig i håret och tänker och tänker. Så vad jag har spenderat det sista dygnet till är att försöka komma på någon bra lösning och en annan distributör. bara det att nu är jag sjukt sent ute, det finns knappt någon som kommer hinna göra det.

Min partner och producent Fredrik är ute på signeringsturne med Daniel Lindström till på måndag, så välkommen till den hårda delen av musikbranschen Minaya säger jag till mig själv! Haha



TUNGT! Jag måste tänka nu! ............. Ska jobba natt så jag kommer nog på nåt.

Har ni kollat in intervjun! :-)

Den ligger uppe på www.credd.se.

Själv har jag tagit kort på händelsen.. Min första Intervju! haha.. EGO!




Minaya spelar på Regnbågsmässan i Stockholm 14 December kl 18

Regnbågsmässans välbesökta "GAYJUL" startar kl 18.00 , så kom i god tid.

Minayas debutsingel "Dina vackrast ord" kommer bl a att framföras.

Regnbågsmässan håller hus i Sofia kyrka i Vitabergsparken på Söder i Stockholm.
Hemsida:
http://www.regnbagsmassan.nu

Det kommer bli sååå kul så kom nu alla!!!!!!!

Kramar

RSS 2.0